Voice strategie korte termijn en lange termijn

Leading in voice strategies

Voice strategie korte termijn en lange termijn

11 juli 2018 Google Assistant 0

Als bedrijf moet je voice search en audio oplossingen heel serieus nemen. Er is slechts een aantal dingen die mensen echt belangrijk vinden in hun leven; geld, gezondheid en in toenemende mate tijd. Wanneer jij als bedrijf ervoor kunt zorgen dat je invloed en controle hebt op de tijd van een consument dan heb je een enorm voordeel!

Voice gaat ervoor zorgen dat mensen tijd kunnen besparen. Stemgestuurde opdrachten nemen namelijk elke wrijving weg. Het gaat sneller en je kunt tijdens het luisteren en praten andere dingen doen (autorijden, hardlopen, de hond uitlaten etc.)

Over drie jaar zal vrijwel iedereen ’s ochtends tijdens het tandenpoetsen worden toegesproken door een stem die vertelt wat je agenda punten zijn, files, weer, nieuws, shopping aanbiedingen etc. Als je als bedrijf nu slim schakelt kun jij die stem zijn en er voor zorgen dat jouw informatie bij die personen komt. Elke dag opnieuw.

Over drie jaar kun je als bedrijf, als marketeer, als innovatie manager terugdenken aan de zomer van 2018 als het moment dat je voice serieus bent gaan aanpakken en waardoor je in 2021 leading bent in jullie domein. Of je ziet over drie jaar dat je concurrenten succesvol zijn met audio en voice en dat je dan denkt: was ik maar eerder met voice begonnen!